5-9 juli

Den 5 juli var vi I Las Vegas, vi så et flot vandshow og besøgte Venidi og de flotte gondolier (både)Vi blev meget glade da vi så at de havde rigtig mad i Vegas, vi spiste masser af lækkert kød og kartoffelmos.

Efter mor har tabt sig, har hun ikke kunne passe sin vielsesring, der var lavet af titanium. Så da vi var i Vegas købte far en ny hvidguld ring til mor og friede til hende midt under lava-showet (Isabella)
 

Den 9. Juli
Fra las vegas og vider til route 66 vor vi var på route 66 museum og tog museum.

Og derefter kørte vi vider og ud og se yosemite national park vor vi fant en flod som var flot
 
VICTORIA to billeder og vi fant flere vandfald

Vi kørte derefter  videre til kloken 21.30 vor vi endelig fant en tangstasjon som var ved
At låkke men vi fik en pakke brød og smurte mader vi kørte vider og klokken 23.30 fant vi et hotel vor vi sov.

Den 10. juli
kørte fra hotelet og hen mod san jose vor vi lige hanlede og da vi kom ud var bilen smaderet  far gik ind til supermaket vor de heldivis hade en vidio af det far melte det til politiet  og derefter ringede far til forsikringen og kørte ud til biludlagen og ventede på svar til i mogen (Victoria)   

Skriv en kommentar