25-30 Juni 2022

25 Juni landede vi I Los Angeles, efter en hyggelig køretur ned af highway 1
LA er meget anderledes end det vi er kommet fra, San Francisco er en hyggelig havneby, som ikke føltes som en storby, og San Jose føltes pludselig som en landsby.
Mange biler, mange spor på motorvejen og konstant støj, og affald over alt, er vist det der beskriver byen bedst.

Vi tjekkede ind på et lille h(m)otel i bydelen “Universal City” som ligger 10 minutters kørsel fra Universal Studios parken.

Først dag i LA brugte vi på at køre til Newport, hvor vi ville have været taget på hval-safari, men vi endte med at bruge ca. 4 timers kørsel + 2 timer med at holde i kø, på ingen ting, der var simpelt hen så overfyldt i området, at vi til sidst opgav at finde et sted hvor vi kunne parkere mere end 2 timer, og hvor parkeringen ikke kostede 100$


Derefter lagde vi ruten forbi Beverly Hills og playboy mansion, men da vi kun kunne se låger og høje hække, blev vi hurtigt enige om at vi vidste for lidt om Hollywood, til selv at køre rundt og kigge, så vi kørte til Hollywood boulevard hvor vi sprang på en turist bus, for at få en guidet tur.
Vi besøgte bl.a. den mansion hvor Michael Jackson døde for 13 år siden

Det hus som blev brugt til kulisse som Ironmans hjem i Ironman filmene

Derudover så vi Sierra Towers hvor Elton John har lejet den øverste etage permanent, samt Kylie Jenners hus, inden vi kom forbi Justin Biebers hus


Hotellet og nogle af butikkerne fra Pretty Woman
Hotellet hvor Whitney Houston døde


Og til sidste Hollywood skiltet (Ja det er i baggrunden hvis du kigger rigtig godt efter)

Hollywood skiltet er ikke så super nem at komme tæt på, så i bedste Hollywood stil snød vi lidt i Universal Studio


Efter busturen, gik vi lidt op og ned af Hollywood boulevard hvor vi fik taget billeder med nogle af vores yndlings stjernerDagen efter holdte vi en “siesta” dag, hvor ungerne fik lov til at slappe af, og bade i hotellets pool

Sidste dag, før køreturen gik videre, brugte vi i Universal Studios Hollywood, det var en fantastisk oplevelse, og bød på en helt anden slags park, end det vi har prøvet før.
Der var kun to rigtige rutsjebaner, resten var kombinerede 4D/rutsjebane ture, og “meet and greet” så Isabella var faktisk med i alle forlystelserne.
De var rigtig flinke i parken, og da de så Sandie var gang-besværet fik vi et hadikap-fast-pass ticket, som gjorde at vi kunne springe køen over i de fleste forlystelser.
Vi mødte bla. Blue fra Jurassic World, Chief Wiggum fra Simpsons og en masse Minnions, og besøgte gaden hvor “desperate housewifes” blev optaget.Dagen efter forlod vi Los Angeles for at køre øst på mod Phoenix, køreturen ville vi egentligt have delt i 2, men da vi havde “three digit” temperaturer – 110 grader fahrenheit (ca grader 43C) blev første og eneste stop var den oprindelige restaurant, som brødrende Mc Donnalds drev, og hvor de opfandt konceptet med den måde laver maden på, på restauranterne, og som stadigt er grundlaget for den måde køkkenerne på McDonnalds bliver bygget på i dag.


Derefter kørte vi små 664 km til Phoenix hvor vi meget trætte tjekkede ind på et Hilton hotel, her nyder vi lige nu de ca. 45 graders varme, mest på værelset hvor ungerne trængte til at slappe af, men vi har også besøgt “hole in a rock” som er en meget sjov natur-park med nogle meget ala. flintstone bjerge.

Skriv en kommentar